Template: BlueHolic Made by: http://novitalesyani28.blogspot.com/ January, 3rd 2014

girl...!
The Princess

نور فاتحة حسنى سايڠ أيمان !
Welcome to my world!




Contact Me


Contact Me
: Nur Fatihah Husna Zakaria
: ayeitstehahhere
: @ayeitstehahhere
Blog Archieve


Tak ada pujuk2 dah :')

Yela smkin hri smkin sayang. Perasaan sayang tu kuat sgt. Cuma dok reti nk smpaikan gane sayang tu. Dok reti nk salurkan sayang tu cara mcm manoii tp tlglah fhm sy mmg sayang awk sgt man. Jgn lah tduh2 sy ada lelaki lain, tduh sy mnde sy xwk dan mnde sy rse xmbuh wk skit pun. Sy hanya sayang org yg sama dr 2014, sy hanya sayang seorg lelaki. Awk je man. Awk. Xdk laki lain pun. Skrg kunci hati tu awk yg pgg. Awk yg hiasikan hati sy kan. Awk jee man. Kunci tu ad pd awk skrg awk je berkuasa utk bhgiakan sy ceriakan hari sy...sakitkan hati sy...ops :x huhuhu doklah gura je. Skrg kurangggg doh kot wk sakit hati berbanding dulu hihiiii. Cuma skrg rse mcm kurang dpt perhatian. Smkin sayang ni la rse nk perhatian lebihhh bkn mngada bkn gedik tp tu lah hakikatnye. Nk mrh, nk sdih, nk luah kt awk je xdk org lain dh man. Skrg nk lpas mrh dh xblh kt awk awk mrh sy balik. So kt sape ye sy nk lps mrh tu? Huhu dlu ckp awk nk mrh lps je kt sy. Sy mrh awk mcmlah sy mrh sgguh2 mrh lama2 skjp jeee. X apalah mls nk ungkit mmg slh sy. Nk mrh je skmo. Lpsni sy kurangkan mrh. Skrg awk mmg malas dh pujuk sy. Ye sy tahuuy sy mls la nk luah nape sy rse nnti sy nngis. Xpe xpe.... Sy tahu awk berusaha jaga hati sy. Sy hargai sgt2. Man sy cuba bhgiakan awk tp xreti sgtlah. Sy cuba wk suprise utk awk nk wk awk gembira. Tp sy tkut awk xsuka entah mcm2 dlm fkiran sy. Xpelahhhh bye i love you. Hmmmm

1000 days together :)

Happy thousand days love :) 

  Thanksfor everything love. U are my true love.. But i am sorry... i'm always hurting ur heart.. It my faultsssssssssssss. Tapi sy sayang awk sgt2,sayang awk gilaaa2..

The luckiest girl

I am so lucky to have you in my life. Dalam blog sy, dr 2014 smpai 2017 semuanya ttg awk. Dari 2014 yg sy duk kutuk awk dlm blog sy sbb awk xbalas cinta sy tahu x hahaha skrg falling in love sgt2 kita berdua. Lamanya kan? Yaa too long. Tp sampai skrg kita xberpisah even if ada ah kita gaduh kan. Gaduh xbermakna x sayang kan. Sy sayang awk sgt2, mne blh sy tggal awk. Wlaupun sy wk bnyi ayt nk tggl tu ayt protes je tu. Klu akw ikut gok nape yg sy kbo gtu ho hmmmmm msti awk x sayang sy tau x. Aiman, i love you so much. Awk skmo ada dgn sy mse susah dan senang. Call sy bila ada masalah. Call sy bila sy sdih. Sy rse beruntung ad awk. Sy xleh describe mcm mne sy rse. Gembira sgt2. Awk caring psl sy. Nk2 3hari ni sy sakit, mmg xlarat sgt2, awk sabar dgn sy. Awk call sy jgk pdhal sy ckp dgn awk lebih kurang je. Sy xlayan akw molek pun dlm mse 3 hari tu. Tp awk? Layan sy molek sgt2, klu sy mrh awk, awk mcm xdk prasaan, awk suka je reti. Sy rasa terharu tau x bila awk sabar dgn prngai sy. Sy xmboh dah lelaki lain. Ckuplah awk. Awk sgt penting bg sy. Sbb awk skmo ceriakan hri sy. Kdg2 je awk wk sdih tp awk wk happy mula kt sy. Sy suka awk. Sy cinta awk. Sy sayang awk. Sy xprnh rse nyesal kenal awk. Terima kasih sbb terima smua ttg sy. Kekurangan sy. Kelebihan sy sy xtahu nape. Terima kasih utk segalanya. Im begging u, jgn tggal sy tau. Sy xsggup kena tggal : ( sy sayang awk gila2. Cuma sy xreti tnjuk mcm mana sy sayang awk sgt2. Bye sy sayang awk sgt2. Awk xyh nk cri prempuan lain la sy tmbukkan bajek org xberani. Sy bangga dpt awk muah.

Masa, penat, busy, tidur dan awak.

Skrg mcm xleh nk luangkan masa je dgn sy kan.. Tahulah busy at least ws lah jgk 10mnit ke, klau time free nk tdur je skmo tp time sy klu blik jual penat mgantuk xdoknye nk tdur awl sbb nk ws awk, dhla tggu awk blik dr mkn ng lepak tu lmbt jgk mata pun mgntuk but still tggu tp skrg xmbuh dh tggu wlaupun hati nk ws je skmo sbb rindu tp biarlah. Sy pun ngtuk gk sy pun ad mse nk tdur, time masa sy nk tdur awk sbuk2 nk ws sy, time awk nk tdur awk tdur trus. Klu time sy nk tdur msti and awk xmgntuk lg dan bosan awk skmo kbo jgnlh tdur lg so sy xtdur lah tp awk klu dang nk tdur, wlaupun sy xngtuk lg awk tdur jeee kan. Yelah sy fhm awk pun busy penat so awk sorg je rase mcm tu? Yelah sy xrse sebab sy xprnh rse erti penat kann wlaupun balik sekolah ptg g jual plok blik stdy plk pstu nk tggu awk abis mkn? Mata sy pun ngtuk gile dh, dlu bleh r fatihah husna nk tggu skrg xdk dh sbb awk time free mata sy mmg ngntuk dh man. Yg paling skitnya tggu smpai mgntuk lst2 ye plk ajk tdur igtkn tggu blh ws gk hahaha maals r ckp sdih nk nngislah. Skrg lgsung tdok mse ng sy. Smpaikan sy rse xyh ws xpe sbb biasa dh. Huhu. Takpelah. Asal awk bhgia je tu jelah. X ws sy pun xpelah, klu susah cri jelah sy yaa. Klau busy xyh ws lah kesian awk penat kan. Klau ngtuk tdur je xpe, sbb sy xprnh rasa ngatuk gne. Penat pun xprnah rse. Huhu. Tdurlah kesian awk penat balik kls. Sy ttap sayang kan awk. Tp serius sy dh biasa keadaan mcmni, awk xyh ws pun x apa. Rasa mcm hahah its okk. Busy. Penat. Ya yaa i know. Bye love you ya:)

Yes I LOVE YOU EVERYDAY....

lamanyaa dok menaip blog :'( How i miss my blog. I dont hv leisure time to write something on this blog. So many things happened to me u knooooooooooooooooow?

 Dok adil langsung.. Awk boleh, sy xleh. Malas nk ckp ikut emosi. Hm.......... sebab sayang laa sakit hati pun masih boleh sayang mcm biasaaa............... MALAS TAIPPPPPPPPPPPPP. BAIK AKU TIDUR>>