Template: BlueHolic Made by: http://novitalesyani28.blogspot.com/ January, 3rd 2014

girl...!
The Princess

نور فاتحة حسنى سايڠ أيمان !
Welcome to my world!




Contact Me


Contact Me
: Nur Fatihah Husna Zakaria
: ayeitstehahhere
: @ayeitstehahhere
Blog Archieve


31/12/14

Aku ada 3 jenis kemarahan; bila aku terlalu marah, aku menangis, bila aku marah dan aku cuma bersabar, dan bila aku marah aku cuma taknak cakap dengan sesiapa pun. Aku pun kdg2 dok faham dgn diri aku. Serious talk. Hm. Apa aku nak aku doktau. Aku akan rasa serabut bila aku fikir menda2 yang wak aku rasa sakit hati. Sighhhh! Em, aku rasa tahun ni aku terlalu banyak habiskan duit aku sendiri dan sampai sekarang memang takdak duit dah. Wohhh;( nak minta nge parents? Oh please, this is sooo not me. sebab dah banyak dah duit dihabiskan untuk aku. Beli tu ini dulu, start aku kerja dengan abang aku, menda aku nak senang je nak dapat sebab ada duit sendiri. Sekarang aku dok kerja dohlah, and i dont have money and i need that money to buy something for me. Yang paling aku geram duit aku hilang RM50, aku lupa ahhh letak katne. Serious lupa hm. So hilang macamtu jah. Ingatkan nak beli kasut baru tapi k.... Aku memang tak suka bazirkan duit parents, entahlah aku memang macamni. Walaupun parents aku nak belanja aku sesuatu yg mahal ke apa ke, aku tolok. Sebab aku rasa entahlah.. eishhh dok fahamlah dengan diri aku. Duit belanja sekolah rm5 sehari. Kadang lebih kalau balik sekolah lewat, aku ni jenis memboros, bawak rm10, dalam sehari tu habis rm10. Mana reti nak simpan kan. Sebab aku kuat makan. Aku pun beli banyak hm. Membazir. Aku memang suka bercerita and thats why lah aku cipta blog ni since 2011. Masa 2011 and 2012 aku jarang sangat update sebab aku ada kakak yang selalu dengar cerita aku. But now, takde sesiapa dah so aku bercerita dalam ni je. Heee. Semua kakak2 aku dah kahwin cuma tinggal aku dan abang2 aku je. Nak bercerita dengan abang aku? Ohh memang dok lah. Orang lelaki mana sama dengan perempuan. So dok serasi k. Aku ada masalah tapi memang jarang sangat aku nak story kat kawan aku. Sebab kalau aku story problems aku, apa diorang boleh buat? So better aku diamkan diri buat macam takde apa yang berlaku. This is me hm. Aku memang memerlukan seseorang yang dengar problems aku tapi aku dok suka sharing my problems. Huh. What the... Aku sekarang memang rasa macam sedih je. Sebab apa aku sedih aku doktahu. Kalau orang tanya aku sedih sebab apa, aku taktau nak cerita kenapa aku sedih sebab takda sebab ishhh bolok. Okay lah. Bye readers. Thanks for reading;)