Template: BlueHolic Made by: http://novitalesyani28.blogspot.com/ January, 3rd 2014

girl...!
The Princess

نور فاتحة حسنى سايڠ أيمان !
Welcome to my world!




Contact Me


Contact Me
: Nur Fatihah Husna Zakaria
: ayeitstehahhere
: @ayeitstehahhere
Blog Archieve


doktahu menda.

Tadi, nak tengok drama pinocchio. Ohmaigad, 12 minit je tengok. Nak nangis ahh camni. Loading tu punyalah lama. Tak sedap ah kalau nak tengok drama main loading je sokmo. Huh! Takleh tengok ah my hero dalam tu. Ep1 dah kelakar nak mampus. Sakit perut suka. Jalan cerita pun best uhuuu. Setakat tengok 12 minit je wak menda. Huh, malas dah nak tunggu-tunggu ni. Takdok mood nak tunggu dia loading. Aku nak novel sekarang ni, kalau takleh tengok drama baca novel pun jadilah. Huwaaaa, bored af:( Baca novel online dok sedap, sebab separuh je. Kalau nak full kena beli novel ah. Nak beli? Ohhh jangan harap lah mak aku nak bagi beli. Aku sorang je baca novel dalam family ni, minat korea aku je. Lain sikit anak bongsu. Heh. *kenyit mata* Uyooom bajek lawa ah tu, bencinyaaaaa eee geramnya. sedihnyaa. tak adil ahh. eee menda lah tetiba ni. nyekit lah mu tehah eh. gedik gedik gedikk arghh. babeee. babee. uuu babeee.. baby bae sayang.fuyooo..... ok.