Template: BlueHolic Made by: http://novitalesyani28.blogspot.com/ January, 3rd 2014

girl...!
The Princess

نور فاتحة حسنى سايڠ أيمان !
Welcome to my world!




Contact Me


Contact Me
: Nur Fatihah Husna Zakaria
: ayeitstehahhere
: @ayeitstehahhere
Blog Archieve


I am so sorry to all the people I hurt while I was hurting.

Good morning and have a nice day today :')



Uyoo, pagi-pagi bangun doh nok update blog heh. Sebab bangun awal lah ni, sebab dok tahu nok wak mende pagi-pagi gini. Makanan dok sapa lagi.. Fuyoo, macam princess je tunggu makanan kan? Saya dokrok kan, saya demam kan jadi saya saya dok larat nok pergi berulang alik kat dapur. Lama dok demam, dan harini sudah demam. Em dok wahi lah makan ubat pahit gila tu. Demam sebab hujan kelmarin. Hujan lebat woo. Aku xpernoh telan pun ubat, aku takut lekat kat tekok je. Uhuuu y_y. Kena paksa, and aku pun wak masuk jelah ubat pil tu dalam mulut, dok telan pun. Wak lolok telan, lepastu mak saya pun keluar. Yuhuuu, saya buang  balik ubat tu. Jahat dok? Dari darjah 2 lagi tabiat saya gitu. Dakyoh ikutlah. Dok hebat sikit. Laparnya, rasa nak makan banyak-banyak. Tapi dokleh, nanti loyer perut. Lepastu muntah. Kesiannya saya kan? :(

 ''Sabar tehah neh?? Jangan nangis neh? Kuat sayang.  Aku ada. Jangan lemah camtu.  Sabar ye sayang. Kuat dengan aku'' Hey aliaa, awak hantar macamni awak suruh saya nangis kuat lagi ke semalam. Nanti bila saya jumpa awak, saya cubit pipi awak tu. Kita takleh gok sedih sepanjang masa, and thats whylah i love my friends so much! Bcs of them, I can put smile on my face yahhh i can face this problems :') Entah aa, doktahu nak describe gane aku rasa sekarang. Tahu dok aku ingatkan semua ni mimpi! Fuyoo rupa2nya dok pun, bangun pagi tadi 'Lah mimpi rupa2nya' Yes, aku baru ingat menda yang sudah berlaku ni mimpi. 'Lah realitilah, mimpi mendanya. Takpelah redho jelah. Allah takdir doh kan menda ni berlaku ke aku. Semua ni salah aku gok' tidur mula lah. Kan ingat kan jadi sedih pulok. So, aku tidur. Tapi masalahnya tengoh tidur boleh mikir lagi. Peliknya aku :( Tolong aa, aku nok tidur sebab malas nok ingat masalah. Tapi kohor menambahkan adalah, mimpi bangla kejor aku lah, penat berlari sambil menangis :( Bongok gila mimpi bangla kejor aku nge kuda. Wuuu takut gila. Eee lapor perutlah. Where makanan saya. Saya kuat makan, oh no no harini kena diet lah sikit sebab nanti muntahhhhh. Woahhh dokleh berjauhan dengan makanan :( Sedih. Sedih. Sedih forever. Bye forever. Ahhhh, menda aku rasa sekarang dok tahu menda sekali. Nok kabo dok reti. Sebab bercampur aduk sekali. Kesian kan? Memang kesiannnnnnn sebab mu tu bongok cari masalah wahai nur fatihah husna! Sedor sikit. Yes aku sedor lah sekarang niiii thats why aku minta maaf sebab rasa bersalah sangat terlalu dalam. Minta maaf dah. Hm, tapi.. Okaylah. Pandai buat, pandai tanggung. Bye..takdok jawapan sikit.

"Dokkan nok kutuk orang yang aku sayang kan. Dok sengaja. Sebab marah geram. Thats girl. Please faham. Tolong.
" - Try saying what you really feel