Template: BlueHolic Made by: http://novitalesyani28.blogspot.com/ January, 3rd 2014

girl...!
The Princess

نور فاتحة حسنى سايڠ أيمان !
Welcome to my world!




Contact Me


Contact Me
: Nur Fatihah Husna Zakaria
: ayeitstehahhere
: @ayeitstehahhere
Blog Archieve


Listen song and ignore the world..

Switch off the lamp, switch on the cute lamp and let's party with me! You're gone and I got to stay high... All the time to keep you off my mind,ooohh ooooh. Aku bosan, nak nangis. Rumah aku sunyi,takde siapa umur macam aku. Semua dah kahwin, semua dah ada anak, semua buat hal masing-masing and now cuma aku dan abang aku je single. Ahaa, tapi abang aku lelaki mana sama macam perempuan yang selalu pergi keluar. :( So different!!!! Lelaki main futsal. Aku duduk rumah je cuti sekolah ni hm nak ajak siapa pergi keluar? Aku remaja memang nak kebebasan. Yes kebebasan. But? Hm, takde siapa nak ajak keluar. Kawan? Jauh sekali, semua busy.. Uwaa i miss you so muchhhh ma friends!

 Dengar lagu, tradada ohhh ohh ah ah ahhh, hey kawanku bila mahu keluar dengan kawanmu ini yang muka macam tempoyak sebab terlalu bosan duduk di rumah dan terperap dalam bilik je macam mayat hidup hm. Uyooo, oh sayang aku rindu kamu semua. Taknak keluar ke? k..

 Awak ni sebenarnya sayang dok sayang ni? Semalam first time awak hantar 'love you'  kat saya. Tahu dok masa tu saya rasa gane? 'eh natang ni betul dok heh hahhh nok nangis bakpe baru kabo saat-saat aku nok tinggalkan mu ni?' ok bye.