Template: BlueHolic Made by: http://novitalesyani28.blogspot.com/ January, 3rd 2014

girl...!
The Princess

نور فاتحة حسنى سايڠ أيمان !
Welcome to my world!




Contact Me


Contact Me
: Nur Fatihah Husna Zakaria
: ayeitstehahhere
: @ayeitstehahhere
Blog Archieve


pehhhhh

Hey, slurppp uhhh sedap makan maggi wooo. Time sejuk2 gini lah baru sedap nak slurp slurp maggi hahaha. Emm, tapi terengganu banjir. Banjir teruklah tahun ni and and 2014 dah nak tamat. ;( goshhh. Im not ready yet. Sekolah pun dah nak start! Oh pleaselah, dok sedia lagilah. Dahlah pt3 tahun depan. Rezaklah aku. Eeeee. Bila ingat ke sekolah perasaan tenang jadi ke serabut hahaha serious ni. Dok nawok sikit. Woooh tahukah anda, semenjak ni malam2 aku pergi main badminton kt court kampung aku. Hahaha pkul 11 baru balik. Lama kan? Court tu macam aku dah yang conquer. So sebab aku nge kawan aku nak main, orang lain xleh ah main. Dahlah selesa court tu. Fuhh, memang pehhh ah main. Kunci dengan akim ekpom, bila2 masa nak main mintak nge akim. Akim ni baru darjah 6 tapi orang suruh dia jaga court tu hahahah dohlah free of charge. hok dk tahannya, aircond pun ada. "Takyah on aircond lah, kekgi dok peluh" hahaha. Kalau orang lain nak main, kena bayar hahah pastu kan ada wifi! Selesa gila. aku nyanyi suara jadi sedap sebab ye bergema. Emm tapi semalam dok ingat nak strecthing habis sakit satu tubuh ni hah. Sedap smash orang ni. Nak nak nge budak sekolah bukit nenas eh. Hebat gila kut ye main. Smash aku sokmo semalam last2 aku ngaku kalah. Hahaha. Okay bye bye