Template: BlueHolic Made by: http://novitalesyani28.blogspot.com/ January, 3rd 2014

girl...!
The Princess

نور فاتحة حسنى سايڠ أيمان !
Welcome to my world!




Contact Me


Contact Me
: Nur Fatihah Husna Zakaria
: ayeitstehahhere
: @ayeitstehahhere
Blog Archieve


people come and go like you A.

People come and go. Haah, zaman sekarang manusia datang dan pergi begitu saja tanpa berkata apa-apa. Diam dan menjauhkan diri. Senyap. Hey semalam ada seorang lelaki ni, dia baik. Yup baik tau! Saya kata dia baik sebab dia ajar saya math! Omg! Tahun ni dia spm, tahun depan dia tak sekolah dah.Ex Maktab batu rakit. Ohh budak bijak. Saya whatsapp dia nak tanya math je hehe. His name is Hafizi. Emm, dia kuat main games and tengok kartun! Uyooo, semalam tak main games sebab nak ajar saya math! Alahai terharu pulak. Thank you senior! :) agak susah lah nak faham sebab ajar dalam whatsapp kihkih. Takpelah, kalau ada masa kita jumpa. Awak dah cakap tahun depan nak ajar saya math!!! Hahaha. Yeahh, takyah nak bersedih sangatlah dia tinggal awak tehah, people come and go.. memang dok sedih pun, cuma rasa kecewa. Haihh. Sebab dah biasa kena kan. Thats why rasa macam hah ohh ye ye sudah biasa. Hm.. senyuman harus diukirkan juga Walaupun apa jua keadaan. Tidak dihargai. Kali kedua. Dakpelah lepasni aku takboh kenal orang dah. Dunia ni semakin hari semakin kejam aaa;( ingat senang ke aku dulu op nak bangkit semulaaa. Bangkit drpd kesedihan. Allahu. Perit sangat. Ex oo ex sampai hati awak wak gitu ke saya kan? Tapi saya tk salahkan awk pun, setiap malam sy memang maafkan semua orang pun termasuk awk. Awk pun dah minta maaf dengan saya bru2 ni. Hey, takyahlah. Its ok. Kisah lama;) This is for second time saya jatuh kembali, nak bangkit ya allah sakitnya. Tapi bila kita ingat Allah ada sokmo dengan kita, em tenang nya. Kita sedih and then kita nngis, lepas nangis mesti kita penat kan? Kalau dah penat nangis, mesti tertidur. Yah, Allah suruh kita tidur untuk lupakan kesedihan/kesakitan buat seketika. Bila bangun tidur kita tersenyum, kesedihan semalam dok rasa mana dah:) emm. Ok a, i hv to go bye readers! Thanks reading;)