Template: BlueHolic Made by: http://novitalesyani28.blogspot.com/ January, 3rd 2014

girl...!
The Princess

نور فاتحة حسنى سايڠ أيمان !
Welcome to my world!




Contact Me


Contact Me
: Nur Fatihah Husna Zakaria
: ayeitstehahhere
: @ayeitstehahhere
Blog Archieve


saya lah ni

Yahh aku memang ank manja pun sebenarnya, sebab apa2 aku mesti utamakan mak aku. And yes aku memang degil, keras kepala, kemahuan tnggi ,buat sesuatu bersngguh-sngguh, kalau aku kata taknak tu taknak lah jawabnya. Emm and aku memang tak boleh paksa-paksa. Senang pujuk tapi dok berapa nok jalan. Tak pandai pujuk. Yahh thats me. So siapa yang merajuk sorry takde pujukan ok? Hati- nampak je garang hahahah tapi hati lembut je. Aku lebih suka buat kerja/hal sendiri. Pemaaf/caring- sangat pemaaf dan caring. Tapi tolonglah jangam bagi aku marah, kalau aku marah faham2lah gane angin aku. Mudah bergaul- prinsip aku hahaha ceh prinsip konon puih. Kalau orang tu tak tegur aku, smpao bila pun aku takkan tegur orang tu, nmpk sombong tpi peramah je hahaha. Sangat bestfriend kalau dah rapat/ngam. Aku ni pandai je masak tapi hahahaha gitulah malas nak tnjuk. Duduk rmh org wak lolok je takpndai memasak. Sebenarnya boleh je. Sepanjang cuti ni tempat aku kat dapur je. So, aku wak kek coklat kukus dokleh bilang dgn jari. Berapa kali aku buat. Lepastu masak kat dpur blablabla hahah ok bye bae!