Template: BlueHolic Made by: http://novitalesyani28.blogspot.com/ January, 3rd 2014

girl...!
The Princess

نور فاتحة حسنى سايڠ أيمان !
Welcome to my world!




Contact Me


Contact Me
: Nur Fatihah Husna Zakaria
: ayeitstehahhere
: @ayeitstehahhere
Blog Archieve


13/1/2015

Hello holla holliiii. Omg lamanya tak update blog. Sorry yah. Cause aku busy sangat2 sekarang sebab dah masuk 2015 dan 2015 aku akan menduduki PT3. Arghhh rasa macam nak nangis je. Bapak susah PT3. Seolah-olah aku ni masuk U. Muet jee sokmo. Dok bahagia sikit tahun ni ;'( Sedih tauuu. Ok takboh cakap pasal PT3, jadi semakin serabut.. Btw doakan Tehah tau? Thanks :)

 Semakin lama , semakin aku tak faham mu. Srs talk. Sometimes, perangai tu boleh buat aku tawar hati. Sayang mmg sayang tapi bila tiap2 hari terasa dengan mu, perasaan sayang tu boleh tukar kpd benci. yahhh, this is soooooooo me. Sekali aku benci, selamanya aku benci. Take a note. Kalau aku benci pun aku senyap takdoklah nak balas dendam ke apa. Ingat aku ni jahat sangat ke?

 Oh yah, sombong? Yes, aku memang ngaku sekrang, lately aku memang sombong. Se lagi aku malas doh nak rapat dgn orang lain selain kawan perempuan aku. Hok laki dok laki aku pun malas nk rapat sngat. Cakap je lebih pndai. Ayyyy..

 Aku kalau rindu orang aku sembang dgn dinding, psal orang yang aku sayang tu pun perangai macam dinding. Mana reti nak rindu aku balik :') Sampai masanya saya akan menghilangkan diri tnpa berkata apa2. Sebab saya dah penat. Kalau saya dah nekad memang aku tak akan patah balik. Seems you like happy without me. Aku je yg melebih  nak sedih. Stupid for myself. Nak menangis, tapi tak terkeluar airmata. Tawar hati mungkin.. Emm, i am woamn, so i know how pain can change a woman from good to bad, from weak to strong, from angel to a really heartless person.. If you're going to stay, stay forever. if you're going to leave, do it today, Byeee