Template: BlueHolic Made by: http://novitalesyani28.blogspot.com/ January, 3rd 2014

girl...!
The Princess

نور فاتحة حسنى سايڠ أيمان !
Welcome to my world!




Contact Me


Contact Me
: Nur Fatihah Husna Zakaria
: ayeitstehahhere
: @ayeitstehahhere
Blog Archieve


kalau rajin bacalah

Thank you thank you thank you!! How happy i am on 13th march 2015! you wanna know something? Hehe. Here im update abt.... Yahhhh thank you again sbb celebrate beday sy even if beday sy dah lepas. Terharu! Dgn penuh kejutan. Wow. Best pulak. First time ok. Kejutan yg mnakutkan. Macam dah kena culik. Mu semua pandai lah berlakon. Pui. Rezak aku. Hahahaha. Wehhh terharu. Nak balas menda ni? :( patutlah ain ariena nampak pelik je masa tu. Aku tanya sek2 ni sampai x lagi, dia kata lmbtlah apalah. Aku tgok jam weh pkul 5 dah! dokkanlah lewat sngt. Mana sempat nk prepare mkanan semua tu. Kata nak picnic lol. Dok bg aku main phone sbb ada buat group utk aku hahahaa jahatlah. Haih. Alia fatihah and amirah syuhada sokmo nak marah aku kat sekolah. Menda aku buat semua salah. Aku kata nak beli belon semua tanya wak nape belon? Macam orang xtahu menda and i was like weh bakpe jadi mcmni. Susah nak terima pendapat aku. Woah terasa molek. Rupa2nya ada udang disebalik batu. Haihh i kenottt. Doktau nak describe mcm mana. Sebab dalam sehari tu banyak menda yg terjadi lol. Begini, mula2 aku belebe kat playground sbb sek2 ni lambat. Ain snap gambar aku tgh marah, phtu hntr kt group ws yg dia buat utk aku, siap voice note lg nape aku marah. Sumpah jahat! Hahahaha. And then ada someone call ain, aku main buai. Ain kata tggu kjp. Ceh jauh benar ye nak otp pui. Hmm otp dgn sek2 tu. Pahtu aku g tndas baiki tdung. Baiki punya baiki, jadi lah tdung aku hehehe. Ain suruh aku ambk gmbr dia. Aku pun ambk tp gmbr tu gelap sebab cahaya ad kt blakang. Aku kata gmbr uduh uduh dia sruh ambk jugak. Hahhh rupa2nya op alia ada belakang aku sebab nak ttup mata aku dgn kain:( aku pun ajak ain selfie baru nk tekan pehhhh mata kena tutup. Woah nok nangis. Igt kena culik. Tp dlm masa yg sama aku rasa nak nngis rasa nak ketawa sbb aku dgr suara ain rilek. Ckp pun berbelit2. Hahahahahaa weh pjg sgt ahh Aduh. Tp nak cerita jugak. Pahtu aku ada dlm kereta. Hahahha dalam tu mmg aku belebe kuat2 even if mata aku tertutup! 'ain kita kena culik ke' 'ain call polis call mak ayah aku' 'wehhh tolong weh' 'ain ke mu sepakat?' 'ain help me' 'eh doh bkpe org jahat ni psg radio lagu jiwang' and aku dgr ada org mcm tahan suka. Guess who? alia!! Ahaaaaa tapi aku dok cam lg sbb ain kata td alia baru otw. Peh. Blablablablablabla. Smpailah kat satu tmpt. Tmpt tu mcm tnggi. Ada pagar. dia tolak aku, acah2 ah nak bunuh aku. Nak tohok aku dlm laut ah hahaha. Peh. Piqah dgn kak zaty ya ampun pegang tgn aku sakitnya. Mcm lelaki. Eh thats why aku rasa mcm kena culik. Dia pusing aku worghh pening. Blablabla or. And then mata aku dibuka. Omg. Ramainya org dpn mata aku. Aku tutup muka aku. Ya allah malu:( all of them nyanyikan happy birthday to me! Ohmaigad. Terharu weh. Belon ada warna warni. Penuh dgn makanan. Ahhhhh aku tak pernah terfikir pun ada org buat surprise utk aku. dalangnya alia fatihah! Thanks sayang! Susah2 mu semua plan. Hmm thanks again! I love u all till my last breath! Ure my sunshine. My baby. My happiness. My girls. My family. My sister. My little sister. My mother. My brothr and ure my everything to me. Nanti bila aku dah kahwin, akan ku cerita kepada anak2 aku, suami aku. Pengalaman ni takkan aku lupa walau sedetik pun. Mesti anak2 aku happy dgr apa yg aku cerita hahahah. "ibu kena culik dulu masa ibu umur 15. Rupa2nya kawan ibu sendiri yg culik ibu. And your mom wanna cry. Ibulah org paling bhgia 13/3/15. Sbb apa bahagia? Sbb kawan ibu celebrate beday ibu and buat kejutan dgn menculik ibu. So masa tu ibu lupakan semua kesedihan. Sahabat ibu mmg pandai. Carilah sahabat mcm sahabat ibu sayang" haddow hahahahha. Yah betul. Tgoklah. Aku cerita belaka pasal sekmu ke anak aku kekgi. Tgoklah mu. Hahahah. Banyak tau! Satu saat bersama geng2 amicables sgt bermakna. Please dont leave me alone. I need u all. Aku tkkan kuat tnpa sahabat. Sahabat yg selalu buat lawak bdoh mse aku sedih. And put a smile on my face. Sahabat yg teristimewa dlm hdup nur fatihah husna. Geng amicables. Yang kita lalui bersama2. 2 tahun 2bulan 15hari dan sampailah hari ini. Apa yg aku lalui selamani, ada pahit ada manis. Kalau dlm hidup aku dok pernah rasa pahit, aku dok akn kenal erti manis. Mu semua ni buat aku terharu. Mnngis dlm kegembiraan. Bkn mnngis dlm kesedihan on that day. Aku hrp friendship kita akn kekal ke jannah. Maafkan aku kalau aku ad terguris hati2 mu semua. Sbb kdg2 bila aku disakiti oleh org lain, aku pun sakiti hati mu semua tanpa sedar. i am sorry. Apa yang aku tuturkan dlm keadaan mrah. Jgn ambil serious. Aku dok maksud sikit pun. Please dont leave me. Please stay with me forever and ever. Aku rasa kalau kita berpisah suatu hari nanti. Ahhhh aku rasa mcam hdup ni sunyi tanpa mu semua. Hmmm what a beautiful day. Greats moments with good peoples. Sngguh bahagia. Bahagia sgt. Tp aku tk pasti...kebahagiaan ini akn kekal smpai bila2. Apa yg pting skrg, aku bhgia bersama mu semua hahaaha. Yahh thats all. Love u so much😌😌😘😘😘💕💕💕 Tiada apa yg paling indah. Selain sahabat yg selalu disisi. Semoga ALLAH jagakan kamu semua 😘 hdup dlm kebahagiaan. Tenangkan kamu dri keserabutan. Semoga Allah menjauhkan kamu dr melakukan kemaksiatan😌 melindungi kamu semua drpd bencana2 alam. Amin💕💕 lots of love from tehah 😘😘