Template: BlueHolic Made by: http://novitalesyani28.blogspot.com/ January, 3rd 2014

girl...!
The Princess

نور فاتحة حسنى سايڠ أيمان !
Welcome to my world!




Contact Me


Contact Me
: Nur Fatihah Husna Zakaria
: ayeitstehahhere
: @ayeitstehahhere
Blog Archieve


REAL FRIENDS♥

Update blog via mobile Hi my readers! How are you? Miss me? OMG! Same goes here. Hahaha. I can't update this blog anymore. Uhuu so sad! This year I'm taken by PT3. Hahah not taken by boyfriend! Hee. Oh ya. I miss my friends so muchhh! Alia, Amirah, Amani and lastly Shafiqa! Aaaaa serious talk, I miss you all :( sumpah dok tipu wahai sahabat2 ku yang always pretty beautiful with smile! Hahaha. Yahh. Trust me ok. Alia Fatihah Bt Kamarrudin my special friend in whole world but I don't know who I am to you. Blergh:') I miss you like crazy. Rakupai, tempurai and more all about you. Kau kan suka nyanyi lagu pelik2. Selalu aje telinga aku dengar lagu pelik2 dari kau Mekya. Cuma aku buat taktahu macam dok dengar. Hahaha. Pergi sekolah, jumpa kau Mekya. Tablemates pula ish2, macam2 kita kongsikan? Kau takde pembaris, terpaksa aku belah dua pembaris sebab nk bg kau satu aku satu, sebab aku sayang kau! Uish, rehat jumpa kau pula Mekya, makan nasi sama2. Berbual sama2. Tapi aku paling nak gelak sakan ni haa, kau buat lawak but your friends just kelip2. Nobody ketawakan kau punya lawak tu. Termasuklah aku hahahaha. Kau buat lawak, kau ketawa. Punchline kau tak pernah sampai. Hahaha. Act, aku ketawa dalam hati. Huahuahua. Malam pula jumpa kau lagi Mekya. Mata aku kadang2 puas jugak tgok gadis yang sama aje depan mata ni nasib baik comel. Dahlah duduk sebelah aku juga kat tuisyen. Aku buat lawak takdelah lawak sngt, tapi yang kau ketawa sampai tak nmpak mata kau apesal lia. Kita ni dahlah duduk dpn sekali. Budak2 tuisyen yang kat belakang mmg dah kutuklah kita. Tapi aku tak kisah pun diorang nak kutuk, sbb sbelum ni mmg kau dan aku pun kutuk diorang! Hahahaha. Next time tlong cover sikit ketawa kau tu. Ish3, lepas balik dari tuisyen, buka wechat kau update mm pasal aku. Pasal aku buat lawak kt tuisyen. Aku rasa mcm kaki aku dah ngatuk bila baca mm kau Mekya. Kaki apanya, mata!! Hahahaha budaaaa:') Balik2, buka whtsp kau whtsp aku. Macam ginilah, kau memang penting dalam hdup aku sebab kau selalu ada dengan aku. Kalau kau hntr whtsp, aku tak balas bnyk macam mana kau htr berjuta whtsp kat aku, sebab aku lebih suka face to face dgn kau bila nk cakap something. Hahaha so smpai kt sini dahlah aku describe psal kau. I love you to the moon and back. Please stay with me and I really2 hope you're my real friends. Nur Amirah Syuhada Bt Ahmad Maliki such a wonderful friend in my life. Kau macam mak aku, ambil berat tentang aku, kau nasihat aku macam2. Even if aku paling tua dalam geng ni hahaha yah seriously. But kau macam kakak, cara kau mmg buat org rasa tertarik dgn kau. Kalau pen aku rosak, kau baiki, tudung aku tak menjadi kau betulkan, bila aku tak faham math, kau ajar aku lepastu aku faham and yeay! Aku sayang kau sangat2. Kau hati lembut & penyayang. Aku boleh nilai apa yang ada pd diri kau. Aku beruntung sbb dpt kenal kau. Kau mmg ada sifat keibuan, kau pandai memasak, kau rajin, kau memang suka tolong orang, sometimes aku tak suka bila kau tolong jugak musuh kita, aku rasa mcm eee Amirah kenapa kau tolong jugak manusia yg maki hamun geng2 kita. Ya Allah lembutnya hati sahabat aku inii. Aku tak boleh nak halang kau, sebab aku tahu itu sifat kau. Sifat yang suka menolong orang dan kau tak kisah siapa yang sedang mtk tolong dgn kau even if musuh kau. Kalau aku, pehh nak pandang pun memang tak. Jenis aku sekali aku benci, muka pun aku taknak pandang. Itu pendirian aku. Thanks sebab hormat pendirian aku. Thanks to Allah cause he sent a good friend for me. Really2 thankful what I have right now. Amirah, I miss you so much. Cuti2 ni memang aku rindu semua sahabat aku uhu so sad. Kau selalu tolong aku semasa aku susah. Aku takkan pernah lupa jasa baik kau Mirah. Takkan pernah. Thanks again. Sebab ikhlas berkawan dgn aku. Stay with me forever. Don't ever leave me alone. So yea, smpai di sini shj aku describe psal kau. Perkataan tidak mampu nk menghuraikan pasal kau. Love you! Nur Amani Bt Ali my beutiful friend and a kind person! Awak ialah sahabat yang paling ayu saya pernah kenal. Awak ni dah macam gadis melayu terakhir hahaha seriously! Tahi lalat awak manis kat pipi awak. Awhhh sumpah ayu. Biasalah, gadis kelantan. Since awak naik kelas, saya rasa agak bosan sebab takde awak dalam kelas 3Cekal ni haa. Kalau saya buat lawak atau siapa2 je buat lawak, badan Amirah lah jadi mangsa awak kena baham. Ish3, kesian saya tgk bestfriend awak tu meraung kerana kesakitan huahuahua. Even if dah berlainan kelas, kita masih sama2. Rehat sesama, solat sesama, balik pun sesama so jangan sesekali abaikan kitorang dan kitorang pun tak sesekali abaikan awak. Saya sayang awak Meni, erghh rindunya. Jangan sesekali lupakan saya walaupun awak dah ada cucu masa tu! Hui I can't imagine naaa bila awak dah tua takde gigi. Hahaha. Tahi lalat tu kat pipi tu agak2nya dah pudar ke belum? Amani kurangkan makan, awak makan banyak sngt. Dagu tu dah macam tangki air. Aishh, saya takpe mkn byak pun mmg tak gemok2. Phew. Huahuahua. Jangan nak mencebik bila saya puji diri saya yeaa. Amani jaga diri leklok dalam kelas 3B. I always with you and love you. Stay with me ok, tehah sayang belaka sahabat2 tehah yg sokmo ada ketika susah dan senang. So kat sini dahlah yea tehah describe psal Amani, tehah xtahu nak describe apa lagi. bye ma bby girl! Love u! Muachh So lastly my princess always with laugh Nurul Shafiqa Bt Ismail! Ank Pak Mail. Yahh let me tell you all about Piqah! Piqah kau memang piqah. Memang!!! Memang suka ketawa. Lawak punyalah sebesar zarah kau ketawa macam kau tengok Jep Sepahtu buat lawak! Ketawa kau tu sampai aku tak jumpa kat mana mata kau. Disebabkan cara kau ketawa begitu dasyhat aku ikutkan jugak rentak kau iaitu ketawa. So aku rindu nak dengar kau ketawa. Sepanjang cuti ni, aku lansung tak dgr ketawa kau yang dashyat tu. Kau ni manis beb, kau dalam kelas suka benar bercakap tapi otaknya bijak weh. Result dapat pelajar cemerlang. wow. Aku ni cakap tak rancak mana, result ke laut. Hahaha woah. Aku suka tgok kau ketawa dan senyum. Sumpah lawa. Part aku paling geram dgn kau, kau buat muka masam. Senyum pun tak, aku rasa masa tu macam berhadapan dgn hantu yang tak pernah senyum tu. Seram I. Hahahaha. Rupa2nya kau bergurau je buat muka camtu. Time tu jugak aku rasa nak gigit bulu mata kau sebab kau bergurau buat aku rasa macam nak nngis. Manalah tahu kau msam disebabkan aku hahahaha. Rupa2nya emm ada udang disebalik mee. Takpe aku tak kisah. Better kau senyum. Sebab senyuman kau menawan. I love you Piqah. Kau memang penyeri dalam hidup aku sebab hidup kau penuh dengan gelak sakan. Tapi aku tahu itu cara kau nak lupakan apa yang berlaku dalam kehidupan kau. Memang kau tak tnjuk, tapi mata kau tak boleh nak tipu. Air muka kau. Aku nampak. So yea don't be sad. Kalau ad prob, let tell us your problems manatahu boleh tolong. I'm always here for you. Love you my beautiful friend! Love. So done! Describe all of my friends! 4/4 excluding me. dear best friends, I just wanna say thank you for being awesome, for always being there and for making me feel happy. Lots if love from Nur Fatihah Husna Bt Zakaria ♥♥