Template: BlueHolic Made by: http://novitalesyani28.blogspot.com/ January, 3rd 2014

girl...!
The Princess

نور فاتحة حسنى سايڠ أيمان !
Welcome to my world!




Contact Me


Contact Me
: Nur Fatihah Husna Zakaria
: ayeitstehahhere
: @ayeitstehahhere
Blog Archieve


too tired to handle

I've been so busy with school and stuff, but I'm back!!! Anybody miss me? Same goes here! Miss you too my readers :) Lately, selalu tidur lewat urm. Bangun awal pagi dalam pukul 4 sebab nak memasak untuk sahur. Tidur dah lewat, mata pun memang rasa nak tutup rapat2 lah kan. Lepas sahur, masuk tidur balik sebab ngantuk sngat2. Pukul 7 pagi dah start belajar, so takde masa nak restkan mata aku ini :'( Sedihnyaaa. Kerja kursus geo ni ambil masa dalam 5 jam tahu tak, homework yang lain entah kemana aku taktahu sebab mmg sekrang ni aku just focus untuk geo sebab ni markah PT3 aku. Huhuhu. That's why semangat telooo je aku ni. Kalau tak dapat A,taktahu nak kata ler. >,< Sekarang dah pukul 12:08 pagi. Tapi kenapa aku ni gatal sangat nak update blog? Sepatutnya skrang aku sedang tidur lepastu dibuai mimpi yang begitu indah. Hehehe. Saja nak luahkan sedikit apa yang terbuku dalam hati ni haa. :D Seriously memang takde masa nak buat apa2, penat sangat2. Serious talk, I swearr Zzzz. Nak gosok baju pun takde masa sebab geo ni lah. :( Dugaan bulan puasa. Sabar je :) 




  Kalau aku dok cara hal mu, mu jangan cara hal aku. Dan dakyoh wak kenal aku sngtlah, setakat nama aku mu tahu wak menda? Hidup aku jangan cara, wahi bena caro hal ore. Dari hujung rambut hingga hujung kaki nok caro gak. Gerey weii. Supoh aku dok cara hal geng mu, dok pernoh tilik sikit pakaian mu, kasut mu, mata mu. Tapi geng mu? Aduii, pipi aku nok cara gak. Alah, jealous bena jadi ore deh. Jange jadi lagu tuh, uduh bena pe'el.Kutuklah sepuas hati, aku sikit dok kisoh. Sebab masa mu kutuk tu, Malaikat ada je bersama geng2 aku sebab dalam keadaan sabar masa tu. Alah, rasa mcm biasa dah dgor ayat sindiran geng mu tu. Kutuklah, terima kasih bcs bg free je pahala. Hahahha, okay bye haters :*