Template: BlueHolic Made by: http://novitalesyani28.blogspot.com/ January, 3rd 2014

girl...!
The Princess

نور فاتحة حسنى سايڠ أيمان !
Welcome to my world!




Contact Me


Contact Me
: Nur Fatihah Husna Zakaria
: ayeitstehahhere
: @ayeitstehahhere
Blog Archieve


go.

Jenis aku dok suka mana wak org terasa, aku tahu gane perasaan sakit tu datang bile terasa. That's why aku malas nok wak org terasa. Bila aku saloh wak someone terasa, aku rasa berslh sngt smpai aku rendahkan ego aku utk mtk maaf but sesetgh org dok hargai.. Dakpelah, dok hrgai pun. Malas nok ambik kira doh leni. Hati orang kena jaga sokmo, hahahaha hati aku dicampak ke bawah sbb nok jaga hati org je terik ni. Takdir hidup. Nok wat gane kan, biarlah. Kalau hargai xpe gok, ni mcm dok hargai sikit. Hmm, sedih lah jgok. Kdg rasa nok nangis je, tapi tahan jelah. Nok tahan tu xboleh. Jatuh jgok. Aishh. Why u be so down tehah? I don't know..;'(



























































Nok wak sakit hati orng aku sokmo mikir banyok kali even musuh aku. Aku takut ngt wak org terasa, lepas aku mikir belum tntu aku nok sakitkan hati orng. Sbb aku rasa gane kesakitan tu, jadi malaslah aku...................sap[epwqe0wjd9wjdainhwatecruaheuwhrw bye.