Template: BlueHolic Made by: http://novitalesyani28.blogspot.com/ January, 3rd 2014

girl...!
The Princess

نور فاتحة حسنى سايڠ أيمان !
Welcome to my world!




Contact Me


Contact Me
: Nur Fatihah Husna Zakaria
: ayeitstehahhere
: @ayeitstehahhere
Blog Archieve


Terima kasih siapa yang hadir dalam hidup aku :)

Hey, lama tak update blog. Busy.

 Hm, so sad but true. *I really2 love that word* Jangan sembunyi, ku mohon padamu jangan sembunyi. Sembunyi dari apa yang terjadi. Tak seharusnya hatimu kau kunci. Okay ni lagu, jangan ingat aku tuju ayat tu kat sape2. Itu lirik lagu:) Wehh, I'm so sad right now. Aku dok tahu sedih sebab apa. Aku dok tahu nape aku nok sekarang. Ya Allah, rumitnya jadi perempuan. Sumpah, aku sedih sangat sampai nok mengalirkan airmata pun payah. Rasa macam hati je sedang menangis. Weiii why be like this?????!!!!!! Jangan bagi aku geram ke sesuatu, tgoklah kalau aku geram. Clip paper hok besi tu boleh aku wak patah dalam berapa saat je. Aku pun doktahu sejak bila jadi gitu. Bila geram, mesti ada hok rosak dan tiba2 jadi gagah perkasa. Cehwah ayat kau :D Tapi serious, masa aku geram dgn kerja kursus sejarah dalam kelas, aku tgoh main dgn paper clip yg besi tu. Tiba2 patoh dua. Yg besi kut. Alia was shocked. Hahaha, nasib Alia faham aku dan dia dah tahu bila aku geram mmg aku jadi gitu. Haritu aku geram dgn budak puan tu, sedap dia je langgar aku masa nak ambik air mayang, aku buang jam slow dh tu tp dgn perasaan geram. Hancur jam wehhhhh jam kak zaty bagi tu :((( patoh 2 kot. Kejut k kejut.

  Berbalik kpd tajuk entri ni, terima kasih ye siapa yg pernah hadir dlm hidup aku walaupun sekejap. I really APPERICIATE. *sumpah nyenyes ayat* Memang nyenyes pun, kalau niat tu memang nak datang sekejap je dalam hidup aku untuk buat aku sedih, eh please jangan datang dalam hidup aku. Jangan sesekali, aku dok suka. FULLSTOP. Manusia zaman skrg. Sukar dipercayai. Sebab mu sorang, aku jadi fobia nak kenal siapa2. Sebab mu sorang, aku takut nak kawan dgn siapa2. Sebab mu sorang je. Aku menangis sebab mu wahai kawan. Sampai hatimu, mu dok ingat ke siapa tolong mu? Kalau aku jenis mengungkit, sumpah aku ungkit nape aku tolong mu dari form1 lagi. Tapi aku bukan jenis suka mengungkit sebab aku ikhlas tolong mu:') Takpelah kwan, thanks sebab sokmo ada dgn aku 2 3 tahun yg lepas:') Ure just a nightmare for me ^^ Semenjak peristiwa tu berlaku pd tahun 2015, aku start benci mu. Nok tgok muka mu pun dah tak lalu, sebab rasa benci. Mu pggil aku celaka and blablabla mu kutuk aku seolah2 aku ni mmg musuh tegar sejak kenal je :") Sebab aku sabar dgn perangaii stupid mu, aku malas nok besar hal, malas nok kutuk mu semula. MALAS. Aku kdg terfikir jgak, bakpelah aku dikurniakan hati selembut gini sehingga orang pijak kepala aku pun dok sedor. Huhuhu. Kalau mulut aku ni jahat, takdok maruah sbg perempuan, eee lama doh aku gomooo dgn mu dalam kelas. Tapi aku tahu aku perempuan, aku takbuh wat ayah dan mak aku malu sebab aku gomo. Aku perempuan kut, keayuan tu kenalah terserlah sikit. Hihi;) past is past. Aku takbuh story pasal mu dalam blog aku lagi. Ni last. I hate you so much:) Tak pernah kenal erti persahabatan kau ni. Huhu, search google ahh wei^^

  Wuuuu ngantuknya, pagi kekgi kena sahur pula. Kalau dok sahur, dok rasa mcm puasa. Besor ganjaran pahala bila kita sahur walaupun dgn segelas air kosong dan sebiji kurma;) Hihi, so xyoh sesekali tinggal sahur ok? Alhamdulillah setakat ni dok pernah lagi tggal sahur hm tggal terawih pernah. Bukan sengaja, anak sedara sape nak jaga :'(  Aku nak update byok2 malamni. Just tonight!

  Aku dok suka diabaikan. HAHAHAH, diabaikan selalu. Jadi bosan, lali doh pun hihi. Abailah banyok kali, dok jejas doh eh. Cuma hati tu terluka sikit;) Hati saya siapa nak jaga kan? ^^ Urm, kadang aku sedihlah. Aku malas nak happy sgt, bila happy sgt mmg ada nangis selok2. Huhuu aku er tu. Aaaaa ngantuknya. Tidur dlu. 12:55 dah :( Bye reader. Sambung mula2 ah 0_0