Template: BlueHolic Made by: http://novitalesyani28.blogspot.com/ January, 3rd 2014

girl...!
The Princess

نور فاتحة حسنى سايڠ أيمان !
Welcome to my world!




Contact Me


Contact Me
: Nur Fatihah Husna Zakaria
: ayeitstehahhere
: @ayeitstehahhere
Blog Archieve


They said I'm happy!

When tomorrow comes..tomorrow comes..tomorrow comes.. 

 I swear. Takut dgn manusia zaman sekarang. People come and go. Fake! Tapi sekarang mmg aku give up. Kalau nak pergi dr hdup aku, pergi, takkan pernah aku halang. Pergilah, walaupun hati aku sakit sangat. Siapa yg still stay dgn aku, I really2 appreciate:) Dunia ni berputar, sama jugak dgn kehidupan. Weh, mu tu bagai kacang lupakan kulit!!!!!!!!!!!!!!!! Mu lupa nape aku tolong mu selamani, mu tak hargai langsung. 3tahun kut kita berkawan, at last mu buat gini kat kawan mu yg selalu ada dgn mu 2,3 tahun yg lepas. Sikit pun mu tak ingat? Boleh mu up mm pasal aku. Up mm ''celaka'' What? Jahatnya mu. Aku baca rasa nak menangis. How dare you? Aku tak pernah sebut perkataan tu utk mu, utk kawan2 aku. Sampai hati. Start mu wat mm bodoh mu tu, aku mula benci mu. Mu tahu kan kalau sekali aku benci, selama2nya aku benci. Tgok muka pun aku tak mahu.