Template: BlueHolic Made by: http://novitalesyani28.blogspot.com/ January, 3rd 2014

girl...!
The Princess

نور فاتحة حسنى سايڠ أيمان !
Welcome to my world!




Contact Me


Contact Me
: Nur Fatihah Husna Zakaria
: ayeitstehahhere
: @ayeitstehahhere
Blog Archieve


Too many stories to tell👻

Hi, lamanya dok update blog! Too busy to handle this blog👻 PT3 was ended and I'm so happy happy happy happy!🙆🏻🙆🏻 I can hang out with my girls! Hahaha, but not always lah duit mesti mengalir mcm air😂 Duit habis sbb makanan lah. Xleh nok simpan duit kalu ade org jual mknan dpn mata😅 oh yeaaa sbb lama dok updte jd byok cerita dok taip ni haa. Tapi sy malas lah nk cite smuaa sbb dok penting mana pun! Hahaha. 

 Masa exam bm aku debor sngt sapa semua idea dalam kepala otak aku hilang! Do u feel me!? Cg aziz berharap sngt kt aku and aku kecewakan dia kot?! Dgn karangan 4 ke 5 perenggan hm entahlah terlalu sedih smpai takdok mood nok jwb math masa tu 😔😔 sbb nervous sngt smpai jd gini and karangan pun tajuk yg aku xprnh bacaa huh so idea mmg burn ah.. So aku reda jela nok wat gane kan? Hmm. Bi is better than Bm😏 serious talk. Bi karangan selamani exam aku buat 3perenggan je ni hahaha byok kot?! Okay sbb senang hahahah. Hmm, mls sgt nk cakap psl PT3 benornya. Mikir ke result makes me feel wanna crydie and moree lah emm.. Takut result tu kecewakan semua org yg bg support kat aku. Aku tk harap pun dpt smua A cuma aku hrp lulus dan takdok sute gagal! Hm i hope so. Please pray for me ok? Thank you guys!🎉🎊  

 Makanan🍜🍝🍞🍡🍦🍥🍤🍢🍧🍩🍩🍫🍱🍳🍴🍵🍹🍷🍶☕️🍺🍻 hmm makanan ni mmg menggoda sgguh laa👻😋😋 antara awk dgn mknan sy plih makann! Maknan bleh buat aku happy sngt. Dan perut pun happy sbb kenyang! Hahaa serious talk mmg dok berhnti makan. Sehari tu mesti kena mkn 4/5 pinggan nasi hmm, lepastu makan mende lain pulok i dont know why kuat sgt makan sampaikan org kabo aku ni bela hantu raya ke hahaha jahtnya tduhan gtu😆 takdok maknanya nk bela hantu ray tgk hntu raya dlm tv pun rasa takut doh apatah lg nk bela? Haha ayoyooo.. Makan byok mana pun but my body still mcm papan seriously berat dok naik. Kalau sape tgok aku makan mmg xcaya tu aku😅😅 rela habis duit utk mknan😋😋 nok wak gane, terima jela ok? 

I really2 love our friendship Amicables Family❤️ You're like just my whole family huhu. For me lahh sec family in life💕💕 please dont ever u all leave me alone hm, bcs of them, my life full of happiness, laugh, fun and more! I really2 proud of them bcs always be here for me when time get so hard😪 and i am sorry if i cant keep ure happy hmm😔😔 i love them sooo much, mirah lia amani ainna kaka piqah always in my heart and mind!😘😘 dok pernoh nyesal pun sbb kenal malah bersyukur sgt sgt. Satu kepala mmg best, masuk air belaka. Buat kerj baik sama2, jahat pun sama2! Tahun ni lepas PT3 bnyok wak kerja jahat iaitu xdgor arahan guru sruh duk surau tapi kita? Duk mana? Duk lepak kat tgh2 longkang hahaha berdekatan dgn pdg dan tndas! Tapi nsib xbau dan bersih je situ. Klu bsuk nge xbersihnya supoh mati idup mula dok dduk hahddgggahaha. Uhh too many memories for me to type and thinking what happened hahaha😝😝 yahh i miss all of us ok👌🏻 never forget😀 lots of love from teah❤️

If you love me tell me if you dont just let me go☺️☺️ I am sorry bcs I'm not good enough for youu😩 I'm not as pretty as other girls😩 I know who I am just hv emm potato face? Hahaha lulzz yah thats reality lol😆 Uhh sy suka awk sbb awk kelakar. Mmg sy suka org kelakar. Dari sy kecil lg hdup sy dikelilingi org2 hok suka buat lawak smpai sy suka sakit pipi👻👻 sy dok suka org laki serious. Smua menda nk serious buat lawak pun mcm nok takboh je haha hok gtu boleh jalanlah. Thanks to Allah bcs he Sent you to me☺️ tp sy doktahulah smpai bila pershabtan kita kekal ni hmm this is so sad bila sy fikir mnde akn berlaku. Sedih mmg sedih lah kan bila org wak lawak tiba2 hlg, bila org suka wak sy marah tiba2 hlg, bila org suka wak sy gembira hlg hlg hlg😭😭😭😭 tu lah kena terima gok kenyataan ni even if it hurts me a lot!!! 💔 sy mmg jenis takut nk terima kenyataan hk mmgsy betul2 hadapi. Kalau Allah dk izinkan nk wak gane, sy kenalah reda dokkan nk mrah2 pulok kan☺️☺️ I'm okay lah sedih tu mmg rasa sgt dh. Haaaa sy thu sy akn hadapinya jgk! Hmm nok wak ganeee kan uh 😭 biarlah awk kabo awk dk tggalkn sy pun, tp sy boleh rasa akn berlaku jgk someday and it really2 scareddddndheuzjakakwjaow. K. Melampaulah hm. Dkpela dkpela, sy sayang awk tahu x? Nk g dr hdup sy prgilah tp kabo lu jgn xkabo😪 awk suka wak sy suka sorg, sengih sorg, snyum sorg, mcm org gila sapa ayh tnye bkpe snyum sorg so jwb jela awk buat lawak ayh snyum xkata mende pun haha. Nk wk gane ank ye terlalu jujur nge parents😂😂 yeaa awk mmg wk hdup sy gembira kdg2 awk wk sy sedih gok tp dok kisahlah. Mnde tu mmg akn berlaku dlm semua pershabatan. Bknsy nge awk je, nge kwn2 pun ade je akn rasa sedih bila terasa ke mnde but its ok. Lumrah khdupan😀 yahh byk sgt nk describe. Dkpela, biar hati aku ni je tahu betapa gembiranyaaa jupe org mcm awk, biarlah org nk kabo menda pun. I really2 dont care. Hati ni terlalu gembira smeenjak3 ni haha kdg2 takut bila esok lusa paling sedih!!!!! Takut hmm. Ok ok sapa sini dh. Bye! Saya sayang sayang saya ❤️