Template: BlueHolic Made by: http://novitalesyani28.blogspot.com/ January, 3rd 2014

girl...!
The Princess

نور فاتحة حسنى سايڠ أيمان !
Welcome to my world!




Contact Me


Contact Me
: Nur Fatihah Husna Zakaria
: ayeitstehahhere
: @ayeitstehahhere
Blog Archieve


Doktahu;((

Kadang2 kita terlalu kuat walaupun sakit hati tu mmg sakit sangat sehinggakan nak menangis pun payah kot! Sebab kita berasa hati ni kuat kan haha kuat tu dok akn tahan lama gok. Semakin lama, semakin runtuh kekuatan tu kalau hati ni sokmo berasa or what. Berakhir dgn airmata jugok! Percayalah! Semua perempuan gagal nok jadi orang terlalu kuat utk tdk mengeluarkan airmata;')))) tipulahhh kalau ada org puan dok pernoh nangis kan? Nawok sangat! Kalau nok nangis, nangislah sepuas2nya sebab boleh melegakan hati. Takdok sape nok halang pun. Nobody can hurts u when ur tears streaming down on ur face gaisss;)) trust me!! Stay strong dearself and u all ;) huhu doktahu nk update nape. Eew rasa nk feeling lah malamni..  ((Umum))

 Yaaa aku rasa aku bkn yg terbaik jd sokmo aku mikir mende pelik2, mikir menda negatif so aku pun jadii badmood or what huh aku pun xthu bkpe aku gini. Aku yg buat andaian sndri itu ini tp aku plok yg badmood krn andaian aku. Aku doktahu menda aku nokk but aku cuma TAKUT. Aku sokmo mikir, suatu hari nanti Allah hadirkan seseorg perempuan dlm hdup dia yg jauh lebih baik dr akh dan that girl tu dia semua lebihh dr aku... (Kalau suatu hati nnti Allah nk uji) Soo adakah diaaa go that girl or stay with me???? Oomgggggg can i hehdhensnwjzjnwN. Mgkin that girl lebih matang, umur sama, satu kolej ke, hmm comel lg ke... Im down. Okk....... Bye;)))