Template: BlueHolic Made by: http://novitalesyani28.blogspot.com/ January, 3rd 2014

girl...!
The Princess

نور فاتحة حسنى سايڠ أيمان !
Welcome to my world!




Contact Me


Contact Me
: Nur Fatihah Husna Zakaria
: ayeitstehahhere
: @ayeitstehahhere
Blog Archieve


thank you for suprise!!

Hello gais! Today is my birthday and now I'm officially 16! Thanks my mom sebab lahirkan adik ats dunia ni, jaga adik, didik adik, bg mkn, dan semuanyalah! Thank you so much mom. Love you till my last breath<3

 Orait, ehhh 21/1/2016 I got suprised from Ami_F & my sis Zaty.. Wawww what a perfect planning ye. Sy lgsung xperasan! Seriously, dok rasa mcm kena prank pun :'((( kena tipu hidup2. Before tdur rmh kak zaty, kak zaty ada ckp, ''malam nnti kita prgi mkn kt taman panaroma' so sy pun bereh aje. Dok syak mnde2 pun. Hahahha, pastu kan kak zaty kbo dlm kete 'pkai lawo2 skit' hahaha dok rasa menda pun lgi.. So dlm kete kak zaty sokmo suka dan sokmo sokmo ada org call. Tp sgguh dok cam mende lg yaaaa hahaha. Ok then. Pastu kan kak zaty sruh reply ws kawan dia sebab kak zaty tgh drive. Sy pun reply lps reply kak zaty trus mntk phone "wak mri tepun" tersentap gok kejap. Dh bkpe ye xbg sy main phone diaa hmm sedih jgklah tp im trying to be ok msa tu hahaha. Ptut xbg main phone rupe2nya ye pakat dah eaaa nge geng sy ;ddd. Bila nk smpai kt taman panaroma ad org call. Ye suka kuat ngt and then tnya 'ckp nge sape' kak zaty jwb 'ckp dgn kak fara wak lawak dia ea' hahhaha caya plokk. lurus molek malam tu. Sapa kt taman panaroma or kak zaty kata dia tempah meja sbb ramai org. Aku pun hk lurus bendul skit g caye, dokthu bkpe yg lurus sgt malam tu weii. kak zaty ambk tmpt, kak zaty kbo 'adik dduk sini' ye sruh aku t