Template: BlueHolic Made by: http://novitalesyani28.blogspot.com/ January, 3rd 2014

girl...!
The Princess

نور فاتحة حسنى سايڠ أيمان !
Welcome to my world!




Contact Me


Contact Me
: Nur Fatihah Husna Zakaria
: ayeitstehahhere
: @ayeitstehahhere
Blog Archieve


Too many stories to tell about.

IT HURTS ME A LOT :'))

Tahu dok sedih sangat ni:')) Can u imagine it? My heart so broken, my eyes turns to tears. Happy happy dalam masa 2hari. Dan dalam satu saat semua tu hancur lah. I am sorry Sis Z, I can't be a good sister for you. Tp saya xtahu nape saloh saya.. Saya rasa nok nangis masa saya pujuk awk kat pantai, saya pegang tgn awk mintak maaf banyak, saya turun ego saya sebab saya sayang awak sis. But u buat don't know. Srsly I really doktahu what my mistakes? Can u tell me hmm. So saya bleh betulkan. Awk senyap dari kat pantai sampai awk hantar sy balik rumah. Sy betul2 nok nangis dalam kereta masa tu. Tanpa sebab saya doktahu bakpe sis jadi gitu. Lepas saya salam tgn awk, saya ambik beg saya dan semuanyalah barang saya. Awak buat don't know je. Masuk dalam rumah, semua orang takdok. Fuhh lega, dokdang buka pintu bilik pun, I'm crying... Doktahu bakpe jadi lemah gtu. Masuk je dalam bilik, terus rebahkan diri atas katil and then nangis sepuas2nya sampai tertdur waktu maghrib. U don't feel what I feel. Srsly u dont feel. Just me. Only me. It hurts. Org yg kita sayang sangat tiba2 jadi gini. I can't. Rasa xleh terima kenyataan ni. Hahaahaaa, g sekolah badmood. Aku rasa down sangat.... DOktahu nk kabo gane tp hati aku sakit sngt sngt:)))) perit tahu dok? Aku mudah nangis kalu org aku sayang........ Okk.