Template: BlueHolic Made by: http://novitalesyani28.blogspot.com/ January, 3rd 2014

girl...!
The Princess

نور فاتحة حسنى سايڠ أيمان !
Welcome to my world!




Contact Me


Contact Me
: Nur Fatihah Husna Zakaria
: ayeitstehahhere
: @ayeitstehahhere
Blog Archieve


Long time not blogging..

Ooo yeah skrg masuk bulan 2 dah but i'm still lazy to do my hw and nxt yearrrrr spm lah wei. This is soooo urghh I hate SPM hahaha lol. Srsly...ai rasa kalau boleh nak makan tidur masak main phone tu je hmm this is so bad attitude actually! Kalau ai buat mcmtu, huhuhu tak lama ai hidup dlm rumah ni hahaha. Ank dara kena rajin wei, takleh malas2. Kalau tok duk serumah dgn ai ni, haaa tgoklah mcm mana, semua adab2 org dulu2 tu mmg kena ikut hihi. Tp ada je ai ikut ni wlaupun tak dduk satu rumah ;d Hmm, addmath ai mmg tak fhm dari A hngga Z.. So sad la, ai  minat math kot tp bila masuk f4 tiba2 jadi down utk subjct addmath.. Wa tk paham cg ajar huhu, bila kakak ajar ai paham pulok. Bukan selalu kakak ajar, sebab dia kerja xtentu masa. Kdg shift mlm. pagi, ptg.. Ai rasa exam bulan 3 nnti awal2 ai rasa dh failed sbb mmg ai tak fhm apa satu pun. Tak pernah lg tak fhm sebegini rupee. Biasa tgok contoh and step boleh je niii olohh mybe addmath mmg paiah sgt gila dan sgt dan sgt lah ekk. Dan kelas ai tahun ni aliran acc,pedec,addmath. Emm tapi ai xde lah pulak cita2 nak jadi accountant dan sbgainya. AI mmg suka mengira, mengira duit mmg laju tapi kalau mengira nombor a+x+c+w=kjaijakn i dont like hahahahhahaha. I'm just jokee lol. Tapi itulah hakikatnya ai mmg tak sukaa kalau mengira ada huruf. Ai rasa mcm planet mana ai tggal ni hukhhukkk. Cg bg hw mcm ai cuti 2mnggu hmm, rasanya tak sempat sebab ai byk main2. Lgipun cuti ni utk release tension senarnya bkn bg tambahan lg hahahahha, but ai sbg seorg student kenalah ada hw baru org pggil pelajar. Zzzz, lambat lg ke nk tamat persekolahan, nnti nak belajar buat kek, cupcake,puding dan sewaktu dgnnya. Ai nak jual online ke apa ke, berniaga dpt untung bnyak tauu! Ai tahulah sbb ai amik perdagangan hehe. Ai mmg suka dduk dapur bila bahan memasak semua ada.. Sbb memasak ni aktiviti yg boleh buat kita rasa funnn, enjoy. Lebih2 lg buat kek, main tepung, telur. Siapa kacau time tu boleh baling tepung telur kat muka! HAHAHHA, lol I'm just joking la xkanlah ai nak buat mcmtu yaaa. I need my sleep rn, goodnight:)