Template: BlueHolic Made by: http://novitalesyani28.blogspot.com/ January, 3rd 2014

girl...!
The Princess

نور فاتحة حسنى سايڠ أيمان !
Welcome to my world!




Contact Me


Contact Me
: Nur Fatihah Husna Zakaria
: ayeitstehahhere
: @ayeitstehahhere
Blog Archieve


nothing:)

Ai taktahu kenapa mood ai gonna swing.  Demam lg. Ai rasa sejuk sampai pakai sweater biar tak psg kipas pun. Bila org sentuh bdn aku fuyyo punyalah panas. Huhuhu, doktahhu la bkpe demam tiba2. Ayoo. Ai tak rasa apa2, entahlaa. Doktahu nak bgtahu mcm mana ai penat dgn semua drama.. Drama dgn kwn, dgn itu dgn ini. So full :'( I'm tired of being tired. Strting right now, I dont care anymore, apa nk jd, jd lah. Ai dah tak kisah sgt. Sebab Allah tahulah apa yg terbaik utk ai:') Ai tak boleh letak tanda soal slepas Allah dh letak noktah titik. Ai tk boleh persoalkan semua tu. Ai kena terima dgn hati yg terbuka. Ai kena sabar dgn semua ni. Ai tak boleh marah, bila marah ai nangis.. Zzzz. Seriously, nangis tak keluar suaara betul2 sakit la huhu. Tak caya, try lah HAHAHAH.

Trust Allah, He is the only one who knows what best for you & wants the best for you. He will never dissapoint you... 

Ya Allah, give me the strength to be patience with everything I'm going through.