Template: BlueHolic Made by: http://novitalesyani28.blogspot.com/ January, 3rd 2014

girl...!
The Princess

نور فاتحة حسنى سايڠ أيمان !
Welcome to my world!




Contact Me


Contact Me
: Nur Fatihah Husna Zakaria
: ayeitstehahhere
: @ayeitstehahhere
Blog Archieve


When I Say I Love You, This is What I Mean.

Hello. selamat sorre!

 Heii saya mmg sayang awk. Kalau boleh saya xmboh hilang awk dan awk xkan tggal saya. Saya takut awk akn jumpa seseorg yg lebih dr saya. :'(( Hoktu mmg saya takut.. Srsly hoktu saya mmg takut. And then awk akn lupa saya dan tggal sayaa. Aaaa I can't imagine it ;'(( this is so sad if this happen to me and I don't want it happen to me! Awk jaga hati awk utk saya, awk janganlah kenal org puan ramai sgt nanti terselit sayang kan kat perempuan lain, merana saya nnti.. >,< Saya harap sgt awk dgn sy kekal la, saya xmbuh berpisah lah dr awk. Awk ni mcm bestfriend saya, kdg awk mcm musuh saya, kdg awk macam abg saya, ayoyo byk betul awk boleh jd hahahha. Dkpelah awk nk koya pun sbb saya kbo menda betul :D Saya xpernah rasa menyesal kenal awk, saya rasa mcm semakin sayang je kat awk. Bkpe doktau jadi gini, tp saya takut hari2 seterusnya kita xcontact dh kee hmm kalau ada nape2 berlaku kat kita awk pertahankanlah, awk jgnlah giveup :'(( saya xmbuh jauh dari awk. Xmbuh berpisah lgsung. Awk je lelaki paling saya rapat. 1years 6months 18days saya dgn awk.. Awk dok sayang dgn persahabatan kita mcm kekasih ea? Hahahha tapi awk mmg kekasih hati saya pun. Buah jantung hati hahaha ayyy tapi mende betul lah ni. Kalau mende2 saya mesti igt awk, mcm dah angau je saya. OMG, hahahha. Lmbtnya 9tahun hahaha. Sbb saya pun masih pelajar sekolah lgi ni, belajar dlu. Hihi, awk jgn tggal saya tauu walaupun awk masuk u dah ke. Awk jgn nk kenal sgt org perempuan kat sana nnti awk akn jumpa yg jauh lebih baik dr saya, saya takutlah. Sbb mcam2 dugaan kita kena hadapi utk tggu 9 tahun akn dtg. Allah boleh htr je dugaan utk kita, kita kena bijak gok nok settle hal mcm gini, hmm tapi saya suka ikut emosi saya and I am sorry. Saya mmg gituu, hm hm. Apa2 pun yg berlaku awk jgn tggal saya. Saya pun takkan tggal awk walaupun saya ada kabo nok tggal awk ke nape2 ke, saya dok pernoh maksudkannya. Never. Saya kabo gtu sebab saya nk tgok je awk nk lepas ke tdk saya. Rupanya tidak. Hal ini menyebabkan saya semakin sayang awaklah! Awk, jgn tggal saya dan jgn pernah berhenti sayang saya. Bye! :* Sayang awk tauu.