Template: BlueHolic Made by: http://novitalesyani28.blogspot.com/ January, 3rd 2014

girl...!
The Princess

نور فاتحة حسنى سايڠ أيمان !
Welcome to my world!




Contact Me


Contact Me
: Nur Fatihah Husna Zakaria
: ayeitstehahhere
: @ayeitstehahhere
Blog Archieve


9/4/16

Entahlaaa sy mmg sayangkan awk sgt2 tp pd mse yg same sy skmo fkir yg awk akan tggal sy jgok cuma cpt atau lmbt je hm. Sy mmg xkan tggal awk. Srsly sy ambuh tggal awk. Sbb awk je ad skmo dgn sy. Awk wk sy suka sorg laa apa laa. Awk je lelaki yg paling paling sy rapat slepas ayh and abg2 sy. Sy mmg payah nk suka ke lelaki tp sy xthu laa plok sy senang suka ke awk. Mgkin perwatakan awk laa buat sy suka awk. Skrg mmg hati sy kata awk mmg tggal sy. Sy xthu mcm mana nk yakinkan hati sy yg awk xkn tggal sy. Tp awk jgn laa tggalkan sy walaupun apa yg trjadi. Sy hrp sgt:( sy skmo doa awk dgn sy kekal. Sy hrp mkbul la doa sy tu. Awk jgnlah rpt nge perempuan lain. Sy imaginasi mcm2 dh dlm kepala sy ni lps awk g belajor kkg. Sbb situ awk akn jupe org yg lebih matang ke apa ke. Nnti bila awk tggal sy demi seorg perempuan lain, sy xleh nk kata bnde. Dokkan sy nkg gomo nge perempuan tu hahaha takkanlah sy buat gtu, mgkin sy akan benci awk selama2nya. Awk, tlglah jgn mainkan hati sy. Sbb hati sy utk awk je. Xdk org lain slain awk. Kalau awk mmg curang, sy rse mcm awkla pelakon paling hebat licik dlm dunia. Awk jgnlah curang, tggalkan sy :( Sbb sy mmg sayangkan awk. Sy jatuh cinta buat kali ketiga selama sy hdup. Tp awklah org lelaki payah sy nk lepas. Sbb awk ad aura awk yg trsendiri hehehe awk suka buat lawak awk, awk suka kutuk sy, pastu awk puji sy blik, sy merajuk awk xnk pujuk lepastu awk suka nganjim, awk suka mtk maaf byok sgt. Awk mmg baik kdg2 awk jahat gok. Hahaha. Sy hrp awk terima keburukan sy dan kebaikan sy. Sy nk org yg tgk dh keburukan sy atau kekurangan ke apa tp still nakkan sy. Sy hargai sgt. Sy rindu awk skrg ni man. Dokleh jumpa, dokleh tgk awk dkleh dgr suara awk xpe, bleh tgk gmbr awk. Rndu sy kt awk dlm skrg ni hahaha. Tp sgguhlah. X rjin agi sy rasa mcmni. Sy btul2 tkut suatu hari nnti perasaan ini akn bertukar. Sbb people change like a seasons.. Awk jgn berubah.. Sy btul2 tkut skrg. Awk akn berubah kan? Sy tkut aimann:((( sy takut sgt hilang awk. Sy tkut semuanya. Sy takut awk akn jumpa perempuan lain yg xmcm sy, sy ni dhlah ngade serabut pastu jeles dkhu bnde. Sy btul2 tkut. Nk nngis rse bila sy imaginasi awk jupe puan lain.. Sy tkut awk abaikan sy sbb puan lain. Sy takut sgt. Sy xthu bkpe sy takut sgt jd gtu. Mmg sy fkir ke depan, sy rasa bkn sy sorg je, every girls in the world laa. Perempuan suka berfikir, dan awk lelaki hdup snng xprlu brfkir sbb prempuan dh tlg fkirkan hahaha. Sy mtk maaf klau sy ad kongkong awk, kdg2 sy xsedor jgok klu sy ad kongkong awk. Sy mmg jealous tp sy buat snyap je sbb sy fkir klau sy jealous awk kbo sy mengada kkg;((( haha itulah sy. Sy kuat jealous bila sy sayangkan awk, mnde kecik pun bleh jealous. Bila dh sayang kn semua mnde nk jealous. Sy hrp awk fhm sy. Sy xmtk pun nk jd gtu, ye jd sendirinya. Sy xprnh mtk pun nk jadi hati snsitif gni, sy mtk maaf awk eh. Klau awk busy awk jgnlah htr ws ke sy, sy xmbuh gnggu awk. Dan sy takkan gnggu awk bila awk busy, masa awk ad bkn utk sy je tau. And then klau awk busy mcm mana pun kbo lh ke sy xlah sy fkir yg awk nk ambuh chat dh sy. Sy mmg fkir gtu awk. Klau awk lmbt2 reply sy msti fkir awk ambuh chatsy. Hahahah sy suka mkir mnde negatif, klau awk ad mnde xsuka awk kbo lh ke sy, nnti sy ubah. Awk jgn wk snyp. Sy xpe wk snyp. Sbb sy skmo badmood mnde kecik kkg bila sy cerita ke awk sbb apa sy badmood awk kata sy ni nebeng plok2 mlaslh sy. Bia sy je thu yg sy badmood sbb apa. Nnti sy sjuk mula. Aimann sy btul sayangkn awk and last jgn tggal sy jgn ad prempuan lain. Awk jgn rapat nge puan lain. Sy jeles sgt. Biarlah awk kbo kwn pun sbb sy nge awk bknnya berkwn jgk ke mula2? Okay awk, bye2:))