Template: BlueHolic Made by: http://novitalesyani28.blogspot.com/ January, 3rd 2014

girl...!
The Princess

نور فاتحة حسنى سايڠ أيمان !
Welcome to my world!




Contact Me


Contact Me
: Nur Fatihah Husna Zakaria
: ayeitstehahhere
: @ayeitstehahhere
Blog Archieve


Masa, penat, busy, tidur dan awak.

Skrg mcm xleh nk luangkan masa je dgn sy kan.. Tahulah busy at least ws lah jgk 10mnit ke, klau time free nk tdur je skmo tp time sy klu blik jual penat mgantuk xdoknye nk tdur awl sbb nk ws awk, dhla tggu awk blik dr mkn ng lepak tu lmbt jgk mata pun mgntuk but still tggu tp skrg xmbuh dh tggu wlaupun hati nk ws je skmo sbb rindu tp biarlah. Sy pun ngtuk gk sy pun ad mse nk tdur, time masa sy nk tdur awk sbuk2 nk ws sy, time awk nk tdur awk tdur trus. Klu time sy nk tdur msti and awk xmgntuk lg dan bosan awk skmo kbo jgnlh tdur lg so sy xtdur lah tp awk klu dang nk tdur, wlaupun sy xngtuk lg awk tdur jeee kan. Yelah sy fhm awk pun busy penat so awk sorg je rase mcm tu? Yelah sy xrse sebab sy xprnh rse erti penat kann wlaupun balik sekolah ptg g jual plok blik stdy plk pstu nk tggu awk abis mkn? Mata sy pun ngtuk gile dh, dlu bleh r fatihah husna nk tggu skrg xdk dh sbb awk time free mata sy mmg ngntuk dh man. Yg paling skitnya tggu smpai mgntuk lst2 ye plk ajk tdur igtkn tggu blh ws gk hahaha maals r ckp sdih nk nngislah. Skrg lgsung tdok mse ng sy. Smpaikan sy rse xyh ws xpe sbb biasa dh. Huhu. Takpelah. Asal awk bhgia je tu jelah. X ws sy pun xpelah, klu susah cri jelah sy yaa. Klau busy xyh ws lah kesian awk penat kan. Klau ngtuk tdur je xpe, sbb sy xprnh rasa ngatuk gne. Penat pun xprnah rse. Huhu. Tdurlah kesian awk penat balik kls. Sy ttap sayang kan awk. Tp serius sy dh biasa keadaan mcmni, awk xyh ws pun x apa. Rasa mcm hahah its okk. Busy. Penat. Ya yaa i know. Bye love you ya:)