Template: BlueHolic Made by: http://novitalesyani28.blogspot.com/ January, 3rd 2014

girl...!
The Princess

نور فاتحة حسنى سايڠ أيمان !
Welcome to my world!




Contact Me


Contact Me
: Nur Fatihah Husna Zakaria
: ayeitstehahhere
: @ayeitstehahhere
Blog Archieve


The luckiest girl

I am so lucky to have you in my life. Dalam blog sy, dr 2014 smpai 2017 semuanya ttg awk. Dari 2014 yg sy duk kutuk awk dlm blog sy sbb awk xbalas cinta sy tahu x hahaha skrg falling in love sgt2 kita berdua. Lamanya kan? Yaa too long. Tp sampai skrg kita xberpisah even if ada ah kita gaduh kan. Gaduh xbermakna x sayang kan. Sy sayang awk sgt2, mne blh sy tggal awk. Wlaupun sy wk bnyi ayt nk tggl tu ayt protes je tu. Klu akw ikut gok nape yg sy kbo gtu ho hmmmmm msti awk x sayang sy tau x. Aiman, i love you so much. Awk skmo ada dgn sy mse susah dan senang. Call sy bila ada masalah. Call sy bila sy sdih. Sy rse beruntung ad awk. Sy xleh describe mcm mne sy rse. Gembira sgt2. Awk caring psl sy. Nk2 3hari ni sy sakit, mmg xlarat sgt2, awk sabar dgn sy. Awk call sy jgk pdhal sy ckp dgn awk lebih kurang je. Sy xlayan akw molek pun dlm mse 3 hari tu. Tp awk? Layan sy molek sgt2, klu sy mrh awk, awk mcm xdk prasaan, awk suka je reti. Sy rasa terharu tau x bila awk sabar dgn prngai sy. Sy xmboh dah lelaki lain. Ckuplah awk. Awk sgt penting bg sy. Sbb awk skmo ceriakan hri sy. Kdg2 je awk wk sdih tp awk wk happy mula kt sy. Sy suka awk. Sy cinta awk. Sy sayang awk. Sy xprnh rse nyesal kenal awk. Terima kasih sbb terima smua ttg sy. Kekurangan sy. Kelebihan sy sy xtahu nape. Terima kasih utk segalanya. Im begging u, jgn tggal sy tau. Sy xsggup kena tggal : ( sy sayang awk gila2. Cuma sy xreti tnjuk mcm mana sy sayang awk sgt2. Bye sy sayang awk sgt2. Awk xyh nk cri prempuan lain la sy tmbukkan bajek org xberani. Sy bangga dpt awk muah.