Template: BlueHolic Made by: http://novitalesyani28.blogspot.com/ January, 3rd 2014

girl...!
The Princess

نور فاتحة حسنى سايڠ أيمان !
Welcome to my world!




Contact Me


Contact Me
: Nur Fatihah Husna Zakaria
: ayeitstehahhere
: @ayeitstehahhere
Blog Archieve


Umm

2017, spm dh hampir tiba. Trial pun mmg hampir sgt2 dh. Persediaan mcm biasa lgi. Tatau lah kenapa jd macam ni. Seolah2 takde cita2 nak dicapai tp sebenarnya dlm sudut hati ni paling jauh di sana ada cita2. Tercapai atau tidak urm tatau ler. Tp skrg otak just fikir business woman... But i dont know lah sape yg akan support aku? Nk business kena ad sokongan drp belakang. Nnti perniagaan aku cepat mundur jatuh. Ooo no i dont want it but at the same time aku nak jadi accountant tp math aku xleh nk credit sbb susah sgt nak paham. Akaun mudah dr math for me.. Huhu. Apa2 pun i will try my best.. Berdebar2 tu mmg berasa sgt lah, sbb dh makin hampir. Sgt2 hampir utk trial sbb ni last exam sblum SPM SEBENAR. I hope everythings gonna be okay. This months, everyday is school day. How tired i am.. But yahhh i know utk kebaikan dri sdri tp kdg2 otak tak boleh nk terima smuanya dlm pd mse yg sama. Bila otak minda penat, memori tak berfungsi & masa pun xboleh nk arrange. Minda nk sgt penting so thats why kita perlu minda yg cergas. Klau x cergas mcm mana nak guna memori dgn btul & pgurusan masa yg bijak. Btul dk? Ooo ya byk masalah yg timbul. Nk dekat exam ada masalah yg timbul melibatkan sahabat2. Its very sensitive for me la abt friends.. Tp im just pretend im okay but im not. In sha allah lama3 okay. Hrp2 msalah gini xtimbul dh pd mse akn dtg bcs aku tak sggup nk hadap bnd sama. So boring. Hahaha. I love our friendship so much. Pls stay till die. So now, just throw away all problems in dusbin huhu. Okay okay. Anyway, i miss my sweetheart! Aiman, sy rindu awk sgt2, sbb skrg jarang sgt kita chat lebih pd 4jam dlm 24jam sebab sy busy. Sy btul2 mtk maaf sbb xblh nk jd prempuan yg awk inginkan. Sy brsyukur sgt2 sbb awk boleh terima sy seadanya. Sy harap our relay till forever. I just want you, bkn org lain. Awk jgn pergi dr hdup sy. sbb awk sorg je yg sy sayang. Susah sy nk bg ksih sayang sy kt org laki asing. Skrg sy blh bg kt awk dan sy hrp awk hrgainya. Too many mrmories we created together:) how happy i am when with u. I love ur laugh, ur smile, ur stupiddff jokes and everything abt u. Goodnight parents, family, friends & love:)